Home Vakantie Dubai Leuke excursies Dubai

Leuke excursies Dubai

door Reinoud
0 reactie

Als vakantieganger in Dubai hoeft en kunt u zich niet vervelen. De afgelopen jaren zijn er in Dubai veel indoor en outdoor activiteiten bijgekomen om u als toerist te vermaken. U kunt het zo gek niet bedenken of het is al gebouwd of ze zijn er mee bezig. In onderstaand overzicht staan een aantal (gratis) MUST DO / MUST SEE

STRANDBEZOEK DUBAI

Bent u op zoek naar wat ontspanning voor het hele gezin? Dubai heeft prachtige openbare & privé  stranden met veel faciliteiten. (O.a. foodtrucks, restaurants, douche- en omkleedmogelijkheden, stoelverhuur)  In Dubai zijn we zelf al een paar keer naar gratis Kite Beach geweest. Dit strand ligt vlakbij het bekende 7 sterren hotel op het water: De Burj Al Arab. De naam van het strand zegt het al; het is het strand waar je perfect kan kitesurfen en andere watersporten kunt beoefenen. (Wakeboarden, suppen / paddleboarden) Er heerst een relaxte sfeer. Wil je joggen op het strand? Dat kan. Men heeft hiervoor een speciale joggingbaan aangelegd op het strand.

DUBAI GARDEN GLOW

Dubai Garden Glow is een prachtig park met 4 thema’s: Glow Park, Dinosaur Park, Ice Park, Magic Park. Geniet ‘s avonds in het glow park van prachtig verlichte kunstwerken maar ga eerst eind van de middag naar het  overdag naar meer van 100 verschillende dino’s in het Dinosaurpark of kom kijken in het Icepark naar spectaculaire ijssculpturen.

Kijk hier voor meer informatie en openingstijden en online tickets voor Dubai Garden Glow

DUBAI MIRACLE GARDEN

Bent u op zoek naar een leuke excursie? Bezoek dan zeker Dubai Miracle Garden! Deze adembenemende ‘Garden’ ligt op een klein half uur rijden vanaf Downtown Dubai en is echt een unieke ervaring. Zelfs onze zoon vond het prachtig om te zien.

Dubai Miracle Garden is een prachtige tuin vol met fraaie kunstwerken van bloemen. Ze is de grootste bloementuin ter wereld (72.000 m2) en heeft meer dan 50 miljoen bloeiende bloemen.

Pronkstukken: Airbus A380 van Emirates, een reuze schildpad en een grote beer

Let op! Dubai Miracle garden is alleen in de winter geopend. Kijk hier voor de openingstijden

WOESTIJNSAFARI DUBAI 

Als je in Dubai op vakantie gaat moet je zeker even naar de woestijn voor een woestijnsafari. Lekker racen door de duinen met een grote 4×4 SUV. Overal in Dubai worden deze excursies aangeboden. Tips! Zorg dat je bij je accommodatie wordt opgehaald en teruggebracht. Boek een combinatie ticket: Rijden met een jeep door de duinen, zand skiën (Sandboarding) vanaf een hoge duin, een rondrit op een kameel en soms kan je ook nog quad rijden door de woestijn. Als je in de woestijn bent kan je beter alles in één keer doen!     

    

You may also like

Laat een reactie achter