Home Vakantie Dubai REISVERSLAG DUBAI & VAKANTIE IMPRESSIE DUBAI

REISVERSLAG DUBAI & VAKANTIE IMPRESSIE DUBAI

door Reinoud
0 reactie

Ben je nog op zoek naar een aantrekkelijk (familie) vakantiebestemming? Ontdek ook Dubai!

Heb je geen zin om met de je kinderen lang te vliegen? Je vliegt in slechts 6.5 uur rechtstreeks naar Dubai. Het voordeel is dat het tijdsverschil ook nog minimaal is. (Slechts 2 of 3 uur tijdsverschil)

Ga je met je gezin op vakantie? Dubai heeft fantastische kindvriendelijke of ‘gezinsvriendelijke hotels met geweldige kinderfaciliteiten / kinderclubs / kindvriendelijke menu’s.

Wil je naast zon, zee ook iets actiefs /sportiefs doen? Dubai is eigenlijk een groot ‘attractiepark’ voor jong en oud Ze heeft een extreem groot aanbod indoor en outdoor attracties, waterparken & themaparken. Ieder jaar komen er weer nieuwe attracties bij! U zult zich geen moment vervelen.

Wil je een vakantiebestemming waar de zon 330 + dagen per jaar schijnt? Dubai heeft een woestijnklimaat. Tien maanden per jaar is het zonnig en warm. In juli en augustus is het extreem heet. (40+)  In deze periode zou ik met kinderen niet naar Dubai gaan!)

Ben je op zoek naar prachtige strand met allerlei faciliteiten? Dubai heeft een groot aantal mooie, schone stranden en de watersportactiviteiten.

Overnachten Dubai

Booking.com

Wil je op vakantie maar niet teveel betalen? Dubai heeft een groot en gevarieerd aanbod hotels & restaurants met een hoog service niveau. Zie mijn andere hotel blogs: hotel review Grand Hyatt Dubai, hotel review Rove City Center.

Grand Hyatt Dubai

Ben je op zoek naar een luxe (familie) hotel in Dubai? Bekijk dan mijn hotel review over het Grand Hyatt Dubai op deze Reinoudreist website voor meer hotelinformatie.

Rove City Center

Ben je op zoek naar een voordelig en familievriendelijk hotel in Dubai? Bekijk dan mijn hotel review over het Rove City Center op deze Reinoudreist website voor meer hotelinformatie.

Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers (Vlakbij Dubai Marina)

Inmiddels ben ik samen met mijn gezin al een paar keer naar Dubai geweest. De eerste keer was met de kerst. Heerlijk weg uit Nederland waar het koud en nat was. In Dubai was het rond de 25 graden overdag. ’s avonds koelt het af maar is het niet fris. Buiten eten is zeker mogelijk. We zaten in de buurt van Dubai Marina in het Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers. Dit hotel is echt een aanrader! Je betaalt hier voor je hotel veel minder dan in het centrum van Dubai Marina. Dit hotel ligt op een paar honderd meter van de haven maar aan andere kant van het metrostation. Terwijl je binnen 5 minuten in de haven van Dubai Marina staat. Het hotel heeft een verwarmd zwembad. Heerlijk 1ste kerstdag in de zon. Bestel zeker een pizza of clubsandwich!

Klik hier voor het grootste aanbod voordelige vakantie accommodaties in Dubai!

You may also like

Laat een reactie achter