Home Algemeen Welkom op de Reinoudreist.nl

Welkom op de Reinoudreist.nl

door Reinoud

Welkom op de Reinoudreist.nl (De reiskriebel blog)

Hoera, hoera, u heeft mijn reisblog gevonden. Stap één is gezet; nogmaals welkom.

Zoals bij vele van u is reizen ook mijn grote passie. Kent u dat gevoel dat u bij thuiskomst of al eerder weer gaat zoeken naar een volgende vakantiebestemming? Wat gaan we doen? Ver of dichtbij, met de auto of vliegtuig. Zon, zee, strand, natuur, cultuur of gewoon even een helemaal niets vakantie. Hoe lang duurt het nog tot aan de volgende vakantie? Nog even wachten en dan…. YESSS

In mijn persoonlijk vakantie blog deel ik graag met u als lezer mijn reiservaringen, geef tips, must DO, en zorg hopelijk voor vakantiekriebels en reisvitamine. Ik = wij drieën houden van afwisseling dus zijn onze bestemmingen heel divers. (Kamperen, stedentrip, vliegvakantie, autovakantie)

U kunt mij (Reinoudreist) ook volgen op Facebook en Instagram.

Booking.com