Home Vakantie België Ontdek De Panne & Plopsaland De Panne aan de Belgische kust

Ontdek De Panne & Plopsaland De Panne aan de Belgische kust

door Reinoud

Bent je echt toe aan een vakantiebreak? Niet te ver rijden maar wel even helemaal weg. Laat je verrassen en kom ook naar de No.1 familievriendelijke badplaats van België: De Panne aan de Belgische kust. Goed, beter, Belgische kust.

VAKANTIE VIEREN IN DE PANNE AAN DE BELGISCHE KUST: ONTDEKDEPANNE.BE

Overnacht in één onze comfortabele vakantieverblijven en ontvang gratis Plopsaland De Panne tickets voor het volledige gezin.

INTRODUCTIE (EERSTE KEER NAAR DE PANNE)

Jaren geleden heeft mij vrouw mij een keer meegenomen naar de Belgische kust. Ik was nog nooit in De Panne aan de Belgische kust geweest. Ik weet het nog goed, ergens in februari. Het was koud en nat. Niet het ideale weer voor een introductie. We liepen door het centrum, maakte een lange strandwandeling en at bij bij Esquina Del Sol op de Zeedijk mijn eerste koninginnenhapje. ’s avonds laat weer naar huis. Ik was verkocht. De taal, de vriendelijke mensen, het eten, de huizen, de winkels, de windparaplu’s op het strand en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik was echt een paar uur op vakantie geweest.

De Panne / De Kust heeft gewoon iets en waarschijnlijk ben ik niet de enige Nederlander. Als je vanuit het strand naar de Zeedijk kijkt zie je alleen maar hoge appartementen. Dit is wel typisch iets voor de Belgische kust. Mooi, nee, wel bijzonder. Het weerhoud mij er niet van om eens in de zoveel tijd weer een paar dagen terug te gaan.

De afgelopen jaren ben ik verschillende keren naar de gezellige familievriendelijke badplaats De Panne en Plopsaland De Panne geweest. Uiteraard heb ik tijdens iedere vakantietrip foto’s gemaakt. Hieronder een foto impressie van De Panne & Plopsaland De Panne.

FOTO IMPRESSIE & VIDEO IMPRESSIE DE PANNE

OP ZOEK NAAR EEN GOEDKOOP HOTEL IN DE PANNE? (GOEDKOPE HOTELS IN DE PANNE)

Booking.com

FOTO IMPRESSIE PLOPSALAND DE PANNE, BELGISCHE KUST

Overnacht in één onze comfortabele vakantieverblijven en ontvang gratis Plopsaland De Panne tickets voor het volledige gezin.

Klik HIER voor online PLOPSA tickets met KORTING!

Overnachten Plopsa hotel / Plopsaland hotel De Panne

PLOPSAHOTEL, DE PANNE / PLOPSAHOTEL
PLOPSAHOTEL, DE PANNE / PLOPSAHOTEL

GOEDKOOP OVERNACHTEN IN DE PANNE

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie accommodatie in De Panne? Een mooi hotel vlakbij het strand of een gezellige familiehotel in de buurt van Plopsaland De Panne & PLOPSA HOTEL) Klik HIER voor de grootste aanbod voordelige hotels, vakantiehuizen, vakantieparken, campings, appartementen in De Panne aan de Belgische kust.

Booking.com

Verblijf je liever in een aantrekkelijk / goedkoop vakantiehuis of appartement in De Panne?

Ben je ook een fan van De Panne volg ons dan op Instagram of Facebook

Booking.com